Actueel

In 1973 werd in Well door ouders die deel uitmaakten van de oudervereniging Kindervakantiewerk Well opgericht Zij trokken samen met de toenmalige directeur van de lagere school Ed van den Berg de kar. Zij kregen al snel hulp van ouders en andere Wellenaren.

De tweede Kindervakantiewerkweek in 1974 werd gestart met op zondag een ballonnenwedstrijd en een rommelmarkt (kindermarkt). Tot op de dag van vandaag wordt er nog steeds met een rommelmarkt gestart op de zondag. Ook de pannenkoeken die de deelnemers in die tweede Kindervakantiewerkweek kregen worden nog jaarlijks gebakken en vinden gretig aftrek.

50 jarig jubileum

Dit jaar viert Kindervakantiewerk haar 50 jarig jubileum. Op zondag 24 wordt dit gevierd met een dorpsontbijt, serenade, goochelshow en live muziek. Vanwege het 50 jarig jubileum en omdat Kindervakantiewerk het hele dorp verbind hebben we aangeboden om een nieuwe site te realiseren. Waar volop ruimte is om belangrijke informatie te delen en misschien nog wel belangrijker de vele foto’s die gemaakt worden.

We hebben de website voorzien van de volgende mogelijkheden:

  •  Agenda, zodat ze eenvoudig interne en externe activiteiten kunnen plaatsen
  • Actueel om de lezer goed en snel te informeren
  • Foto albums te plaatsen onder de activiteiten
  • Gebruiksvriendelijk cms zodat ze met een klein team makkelijk de site bij kunnen houden en het eenvoudig over kunnen dragen aan volgende vrijwilligers.

Bekijk de site maar eens

Wij wensen iedereen heel veel plezier en alvast een fijne vakantie!

Onze referenties