Jouw website laten maken door WebShepherd

Schaapjes scheren, wol oogsten,

Jouw website is een belangrijk visitekaartje en kan een waardevolle en succesvolle marketing- en communicatietool worden. Bijvoorbeeld bij het vergroten van naamsbekendheid, of het verhogen van je omzet. Dat vergt de nodige kennis en begeleiding. Je kunt het met een gerust hart overlaten aan deze ‘herders’. Van advies, ontwerp, tot het laten maken van een nieuwe website. Van vormgeving en onderhoud tot koppeling aan de social media, Samen halen we het maximale uit jouw website, zodat jij straks je schaapjes geschoren hebt!

Een professionele website of webshop die voor jouw werkt

Een goede website of webshop start met gedegen, professioneel advies. Met jarenlange ervaring en een ruim netwerk aan specialisten helpen wij je bij het bouwen, verbeteren, optimaliseren en aantrekkelijker maken van jouw website. Uiteraard wil jij een mooie website maar van belang is ook dat het een website is, die voor je werkt:

 • Je wilt je naambekendheid vergroten;
 • Je wilt gevonden worden in de zoekmachines;
 • Je wilt een mooie en passende uitstraling;
 • Je wilt zelf eenvoudig jouw site kunnen aanpassen;
 • Je wilt dat jouw klanten makkelijke jouw informatie ontvangen.

We gaan niet zomaar een website maken. We starten samen met een goede analyse van jouw wensen, jouw uitgangspunten maar belangrijker nog, met de vraag: wat willen jouw klanten? Hoe krijgen we jouw kudde in beweging?

Naast websites en webshops voor MKB bedrijven voor het MKB biedt WebShepherd ook mogelijkheden voor het maken van een website op maat voor de zzp’er starter of een actiesite voor jouw project of product.

Meer weten over het laten maken van een website. Neem contact op.

 

Boomstructuur en interactie-ontwerp

Een professionele website en webshop bouwen is een kwestie van starten met een goede fundering. Een duidelijke boomstructuur en een duidelijk structuur voor jouw website. In een interactie-ontwerp laten we zien hoe die interactie tussen bezoeker en website verloopt. Samen kijken we door de ogen van jouw klant wat de juist weg is op de website. Wat wil jij, wat jouw klant, op jouw website gaat doen? En hoe maken we het voor jou dan zo makkelijk mogelijk om dit te organiseren. Aan de hand van het interactieontwerp stellen we samen vast of de reis van jouw klant door de site klopt. Ook bepalen we wat we willen gaan meten om daar samen later op te kunnen bijsturen. De zogenaamde conversie.

Vormgeving van jouw website

Na akkoord op de juiste fundering voor de website die we gaan maken, is het zaak je website aan te kleden. Een goede, mooie vormgeving en bijpassende fotografie bieden duidelijkheid, overzicht en houden de bezoeker aan je website gekluisterd. Uiteraard houden we rekening met jouw huisstijl! In deze fase kijken we ook naar de beschikbare content die jij voor handen hebt. Jouw klanten wil je tenslotte overtuigen om met jou zaken te doen. Als jouw website er dan professioneel, vriendelijk, uitnodigend en mooi uit ziet is de kans op een klantrelatie groter.

Bouwen van de website en het contentmanagementsysteem

WebShepherd verzorgt de complete technische realisatie van je website. Heb je voorkeur voor een bepaald systeem, dan bekijken we dat. Onze ervaring leert dat dit sterk afhankelijk is van de gestelde budgetten, doelen en wie het systeem gaat onderhouden. Wij helpen je graag onafhankelijk in dit keuzeproces. Zo hebben conctentmanagementsystemen als Wordpress en Joomla grote voordelen maar zeker ook nadelen. Online is er veel mogelijk en is er veel keuze. Samen zorgen we dat jij de best passende site krijgt ook voor het onderhouden van de content. Centraal staan in ieder geval:

 • Voor elk budget zijn er mogelijkheden;
 • Gebruikersgemak in onderhouden van de site door jezelf;
 • Gebruikersgemak voor de bezoeker, jouw klant;
 •  Geschikt voor de mobiele telefoon;
 • Een oplossing passend bij jouw doelstellingen.

Professionele teksten en beelden, de juiste content

Uiteraard regelen wij desgewenst alle mogelijke content voor je website. Teksten, fotografie, video, wat je maar nodig hebt. Goede content verhoogt de vindbaarheid, gebruiksvriendelijkheid én zorgt voor een professionele uitstraling naar je doelgroep. Wil je dit liever zelf doen? Geen probleem, wij adviseren je. Samen zorgen wij dan voor de beste teksten en mooiste beelden voor de nieuwe website. Jij weet tenslotte hoe je jouw klanten het beste aanspreekt.

Onderhouden website

WebShepherd ontzorgt je graag bij alle onderhoudswerkzaamheden aan je website. Technisch én inhoudelijk, zelfs bij het beheer van je content. We maken samen plannen, die WebShepherd vervolgens voor je uitrolt en uitvoert.Zo kun je zelf in rustige tijden werken aan je website en het in drukke tijden overlaten aan jouw online adviseurs, deze herders. Ook kunnen we afspreken dat wij jou scherp houden om geregeld met jouw website bezig te zijn voor een beter vindbaarheid en een interactievere website. Denk daarbij aan:

 • Schrijven en plaatsen van casussen en projecten;
 • Uitvragen en plaatsen van referenties op de site;
 • Uitwerken van actueel of nieuws items;
 • Actieve advisering en aanpassing voor SEO (zoekmachineoptimalisatie);
 • Meten van doelen en rapportage van analytics.

Op deze wijze blijft jouw website professioneel en actueel.

Kan jouw website een boost gebruiken? Ben je benieuwd hoe jij scoort met jouw site? Wij bekijken graag jouw site voor een vrijblijvend advies. Vraag hem aan via onderstaand formulier:

* verplichte velden

Website maken in de regio

We willen een duurzame relatie opbouwen met onze klanten. Werk halen, gunnen en houden in de regio. Nagaan wat jij als klant wilt en nodig hebt en jou dan helpen om dit te bereiken. WebShepherd zelf, of met partners uit de regio. Waarbij snelheid en praktische advies kenmerken van ons zijn. Onze klanten zitten met name in de regio Boxmeer, Cuijk, Gennep, Horst aan de Maas, Venray, Venlo en uiteraard in de eigen gemeente Bergen.

Onze referenties