Jouw website laten maken door WebShepherd

Jouw website laten maken door WebShepherd

Schaapjes scheren, wol oogsten,

Jouw website is een belangrijk visitekaartje en kan een waardevolle en succesvolle marketing- en communicatietool worden. Bijvoorbeeld bij het vergroten van naamsbekendheid, of het verhogen van je omzet. Dat vergt de nodige kennis en begeleiding. Je kunt het met een gerust hart overlaten aan deze ‘herders’. Van advies, ontwerp, tot het laten maken van een nieuwe website. Van vormgeving en onderhoud tot koppeling aan de social media, Samen halen we het maximale uit jouw website, zodat jij straks je schaapjes geschoren hebt!

Een professionele website of webshop die voor jouw werkt

Een goede website of webshop start met gedegen, professioneel advies. Met jarenlange ervaring en een ruim netwerk aan specialisten helpen wij je bij het bouwen, verbeteren, optimaliseren en aantrekkelijker maken van jouw website. Uiteraard wil jij een mooie website maar van belang is ook dat het een website is, die voor je werkt:

  • Je wilt je naambekendheid vergroten;
  • Je wilt gevonden worden in de zoekmachines;
  • Je wilt een mooie en passende uitstraling;
  • Je wilt zelf eenvoudig jouw site kunnen aanpassen;
  • Je wilt dat jouw klanten makkelijke jouw informatie ontvangen.

 

We gaan niet zomaar een website maken. We starten samen met een goede analyse van jouw wensen, jouw uitgangspunten maar belangrijker nog, met de vraag: wat willen jouw klanten? Hoe krijgen we jouw kudde in beweging?

In vier stappen naar een nieuwe website.

Website blijven onderhouden

Staat je website, dan is het zaak om deze te blijven onderhouden. Met de keuze van het juiste CMS kun je dit zelf of je besteed dit uit. Webshepherd ontzorgt je graag bij het onderhouden van je website.

Naast websites en webshops voor Mkb-bedrijven biedt WebShepherd ook mogelijkheden voor het maken van een website op maat voor de zzp’er/starter of een actiesite voor jouw project of product.
 

Meer weten over het laten maken van een website. Neem contact op.

 

Website maken in de regio

We willen een duurzame relatie opbouwen met onze klanten. Werk halen, gunnen en houden in de regio. Nagaan wat jij als klant wilt en nodig hebt en jou dan helpen om dit te bereiken. WebShepherd zelf, of met partners uit de regio. Waarbij snelheid en praktische advies kenmerken van ons zijn. Onze klanten zitten met name in de regio Boxmeer, Cuijk, Gennep, Horst aan de Maas, Venray, Venlo en uiteraard in de eigen gemeente Bergen.

Onze referenties