Over WebShepherd

Mark Hermans

Mijn naam is Mark Hermans. Ik werkte jarenlang bij diverse communicatiebureaus (o.a. Imagro en Weemen web print promo) als communicatieadviseur en adviseur online media, voordat ik besloot mijn eigen weg te volgen. Niet alleen omdat het ondernemen in mijn bloed zit (ik kom uit een echt ondernemersgezin), maar ook omdat ik gedurende mijn werkend leven veel sympathie kreeg voor de MKB-ondernemer en de uitdagingen waarvoor deze zich ziet gesteld. Eén van die grootste uitdagingen is aansluiting vinden en houden bij de dynamische online wereld, een wereld waar je als ondernemer niet omheen kunt. Dat je dit regelmatig moet doen met beperkte budgetten, maakt het des te lastiger. Laat dat online stuk nu juist mijn specialiteit zijn. Of het nu gaat om het realiseren van je website, je aanwezigheid op de social media of je vindbaarheid in de zoekmachines op internet; ik kan je als specialist op al die vlakken ontzorgen!
 

Herders onder elkaar
Dat doe ik graag als een soort ‘herder’, die samen met jou als herders onder elkaar probeert de ‘kudde’ in beweging te krijgen. Anders gezegd: samen halen we het maximale uit je online activiteiten wat betreft effectiviteit en resultaat. Dat ik de herder en zijn schapen als metafoor gebruik, behoeft wellicht nog wat toelichting. Op onze boerderij in het Noord-Limburgse Well, gelegen tegen natuurgebied Maasduinen, houden we een kleine kudde Mergellandschapen, heideschapen die gedijen op magere gronden. Deze dieren hebben behoefte aan sturing van een herder, net zoals we samen als herders jouw klanten gaan sturen. Want als de herder niet dwaalt dolen de schapen niet!

Het verschil
Samen mooie projecten en producten realiseren, waarmee jij het verschil kunt maken en waar we als team trots op terug kunnen kijken: dat is waar ik mijn energie uithaal. Graag hoop ik je in de nabije toekomst van dienst te mogen zijn!

Realisatie door WebShepherd en ID and more

klantenportal