Over WebShepherd

Over WebShepherd

Wij zijn Mark en Caroline  Hermans

Mark werkte jarenlang bij diverse communicatiebureaus (o.a. Imagro en Weemen web print promo) als communicatieadviseur en adviseur online media, voordat hij besloot zijn eigen weg te volgen. Niet alleen omdat het ondernemen in zijn bloed zit (hij komt uit een echt ondernemersgezin), maar ook omdat hij gedurende zijn werkend leven veel sympathie kreeg voor de MKB-ondernemer en de uitdagingen waarvoor deze zich ziet gesteld.

Caroline heeft na haar opleiding 22 jaar voor AB Werkt gewerkt. In haar functie als kwaliteitsfunctionaris was zij dagelijks bezig met het continu verbeteren van de organisatie en het centraal stellen van klantwensen. In haar nieuwe functie zal zij naast diverse backoffice zaken voor WebShepherd zich met name toeleggen op zoekmachine optimalisatie (SEO optimalisatie), zoekwoordenonderzoek, Google adverteren (SEA zoekmachine marketing) en Google Analytics voor klanten. Ook bij deze disciplines is de Deming circle (plan, do, check, act) met andere woorden het continu verbeteren  erg belangrijk. Dit sluit mooi aan bij haar werkervaring. Uiteraard blijft het centraal stellen van de klantwensen één van haar focuspunten.
 

Duurzaam werk in de regio

Nu wij het eerste deel van ons werkzame leven er op hebben zitten merken wij dat voor ons duurzaam bezig zijn steeds zwaarder telt. We wonen in Well tegen Nationaal Park de Maasduinen. We willen graag blijven genieten van die veelzijdige flora en fauna. Dat is een van de redenen om thuis kantoor te houden en van huis uit te gaan werken. Ook met onze klanten willen we een duurzame relatie opbouwen. Werk halen, gunnen en houden in de regio. Nagaan wat jij als klant wilt en nodig hebt en jou dan helpen om dit te bereiken. Zelf, of met partners uit de regio. Waarbij snelheid en praktische advies belangrijk is. Ons werkgebied is dan ook met name de regio Venray, Boxmeer, Cuijk, Gennep, Horst aan de Maas, Venlo en uiteraard de eigen gemeente Bergen.

Online marketing een uitdaging

Eén van de grootste uitdagingen voor de MKB-ondernemer is aansluiting vinden en houden bij de dynamische online wereld, een wereld waar je als ondernemer niet omheen kunt. Dat je dit regelmatig moet doen met beperkte budgetten, maakt het des te lastiger. Laat dat online stuk nu juist onze specialiteit zijn. Of het nu gaat om het realiseren van je website, je aanwezigheid op de social media of je vindbaarheid in de zoekmachines op internet; wij kunnen je op al die vlakken ontzorgen!

Herders onder elkaar

Dat doen wij graag als een soort ‘herders’, die samen met jou als herders onder elkaar proberen de ‘kudde’ in beweging te krijgen. Anders gezegd: samen halen we het maximale uit je online activiteiten wat betreft effectiviteit en resultaat. Dat wij de herder en zijn schapen als metafoor gebruik, behoeft wellicht nog wat toelichting. Op ons boerderijtje in het Noord-Limburgse Well, gelegen tegen natuurgebied Maasduinen, houden we een kleine kudde Mergellandschapen, heideschapen die gedijen op magere gronden. Deze dieren hebben behoefte aan sturing van een herder, net zoals we samen als herders jouw klanten gaan sturen. Want als de herder niet dwaalt dolen de schapen niet!

Het verschil

Samen mooie projecten en producten realiseren, waarmee jij het verschil kunt maken en waar we als team trots op terug kunnen kijken: dat is waar wij onze energie uit halen. Graag hopen we je in de nabije toekomst van dienst te mogen zijn!

 

Onze referenties