Interim

Interim

Tijdelijke hulp, interim medewerking

Het is ook mogelijk om Webshepherd in te huren voor interim klussen op het gebied van marketing en communicatie. Ook al zijn deze klussen vaak niet alleen gericht op het online gebeuren, toch passen zij uitstekend binnen de waardes en de kennis van Webshepherd.

In het kader van het opbouwen van een duurzame relatie bestaat ook de mogelijkheid om Webshepherd in te huren voor interim klussen . Met Mark zijn kennis van (online) marketing en communicatie en ons netwerk kunnen wij ondernemers uit de brand helpen door tijdelijke vervanging en ondersteuning.

Je kunt bijvoorbeeld denken aan het opvangen van het zwangerschapsverlof van jouw medewerkster, (ziekte)verlof van een medewerker of het opvangen van de periode voordat er een nieuwe medewerker marketing & communicatie wordt gevonden. Onze hulp varieert dan van een paar uur tot maximaal 3 dagen per week.

In de winter van 2021 – 2022 had webshepherd een interim klus die Mark heeft uitgevoerd voor de bibliotheek Maas en Peel. Door de tijdelijke afwezigheid van de huidige communicatiemedewerker en door de gezochte uitbreiding van hun communicatieafdeling waren zij op zoek naar invulling van de marketing en communicatie werkzaamheden. Samen met tekstschrijfster Hanneke Drohm heeft Mark in de periode september 2021 tot en met januari 2022 de volgende werkzaamheden opgepakt:

  • Mede bepalen en uitvoeren van marketing- en communicatiebeleid
  • Coördineren van lopende marketing- en pr-activiteiten
  • Praktisch realiseren van middelen t.b.v. pr en communicatie
  • Meedenken over campagnes die aansluiten op de beleving van de klanten
  • Contentmanagement op de eigen website
  • Contentmanagement in de sociale media
  • Communicatie advies voor nieuwe projecten en initiatieven
  • Uitstippelen communicatie voor de lange termijn.

Daarnaast hebben Mark en Hanneke door hun opgedane werkervaring een duidelijk beeld kunnen scheppen van de functie-eisen voor een nieuwe medewerker. En hebben zij een actieve rol mogen spelen in het sollicitatieproces.

Naast interim ondersteuning ter vervanging kun je natuurlijk ook denken aan tijdelijke of specifieke hulp bij grotere projecten. Denk dan aan bijvoorbeeld de uitvoering van een grote campagne of projectbegeleiding bij een huisstijlintroductie of nieuwe website. Ook bureau keuze of onafhankelijke offerte vergelijking bij een nieuwe website past daarbij.

Op zoek naar een tijdelijke ondersteuning bij een marketing en communicatie vraagstuk? Neem gerust eens contact op. Een keer kennismaken met een kop koffie kan altijd.

Onze referenties