Actueel

Nieuwe website voor Van de Ven Advocatuur en Mediation in Boxmeer

Half april werd ik benaderd door Marc van de Ven, toen nog werkzaam bij Van de Kam advocaten, maar bezig met de oprichting van Van de Ven Advocatuur en Mediation. Of ik voor hem een site wilde maken die bij hem paste. Zijn zoon Bram, afstuderend aan de HAN had inmiddels al een passend logo ontworpen.

Vanwege de coronacrisis is de klus met de nodige video gesprekken geklaard. Een moderne website die past bij Marc van de Ven als Advocaat en Mediator. Uitdaging bij het maken van een website voor een bedrijf in de zakelijke dienstverlening is vaak het beeldmateriaal. Opgelost door gebruik te maken van “advocatuur kunst” van een bevriend kunstenares.

Kenmerken van de website

  • gebruiksvriendelijk CMS
  • geschikt voor mobiel
  • nieuws/blogmogelijkheid
  • dienstenmodule
  • formulieren voor conversie
  • meertalig: uitgevoerd in Nederlands en Engels

Binnenkort een eerste echte ontmoeting met koffie bij Marc van de Ven voor een CMS training zodat hij zelf volledig met zijn site aan de slag kan. En voor mijn portfolio: een tweede advocaat (na Vaessen) en een tweede Marc (red. Mark van Galen IJs en Spijs Haps).

Marc, Succes met je bedrijf als Advocaat en Mediator in Boxmeer en omgeving!

“Dank Mark Hermans. Vooral ook voor de samenwerking en bouw met jouw bedrijf WebShepherd van mijn website. Erg blij mee. Alleen maar positieve reacties gehad.”

Marc van de Ven

 

Meer weten? Stel hieronder je vraag, bel of chat met mij.

* verplichte velden

Onze referenties