Guidance in social media

De kudde in beweging krijgen

Social media zijn essentieel bij het bereiken van je doelgroep(en) en het behalen van je doelstellingen. Maar voordat je jouw eerste social media bericht plaatst of je eerste advertentie verspreidt, is het van belang om samen te bepalen wat die doelstellingen zijn, welke doelgroepen je wilt bereiken en welke boodschap je wilt verspreiden om welk imago te creëren. Een stapsgewijze, praktische aanpak werkt het best om je ‘kudde’ in beweging te krijgen.

Inrichten

Eerst richten we de social mediakanalen optimaal in, zodat ze aansluiten bij de wensen van je doelgroep(en). Ik denk met je mee vanuit het oogpunt van de klant, zodat elk kanaal op de juiste manier wordt ingezet. Ook het beheer van de verschillende kanalen kan ik voor je uit handen nemen. Dit uiteraard in samenspel met jouw website.

Advertenties

Naast alle berichten die je post, kun je via de social media je doelgroep ook uitstekend bereiken met de diverse advertentiemogelijkheden. Hierbij kun je heel specifiek en doelgericht segmenteren, zodat je de juiste mensen bereikt.

 

Actief beheer, begeleiding of trainingen

Na het ontwikkelen van een sterke social media strategie bekijken we samen welke diensten het best aansluiten bij jouw bedrijf of organisatie. Ik bied diverse social media trainingen en begeleidingstrajecten om mijn kennis aan jou over te dragen. Je kunt er ook voor kiezen om jouw social media strategie volledig uit handen te geven aan mij en mijn netwerk van specialisten, zodat je verzekerd bent van continuïteit en kwaliteit.
 

Onze referenties