Actueel

Nieuwe Website voor Kinderdagverblijf Eigen Wijs door Webshepherd en Eliane Reehuis

Kinderdagverblijf Eigen Wijs heeft onlangs een nieuwe website gelanceerd, ontwikkeld door Webshepherd in samenwerking met Eliane Reehuis van Drijfveerkracht. Deze vernieuwde online aanwezigheid is ontworpen om zowel informatief als aantrekkelijk te zijn, en biedt een verbeterde gebruikservaring voor ouders en verzorgers.

Webshepherd nam het technische aspect van de website voor zijn rekening, waarbij ze zorgden voor een gebruiksvriendelijke en overzichtelijke structuur. Eliane Reehuis droeg bij aan dit project door mee te denken over de algehele opzet en flow van de site. Haar expertise zorgde ervoor dat de navigatie intuïtief is, waardoor bezoekers snel en gemakkelijk de informatie kunnen vinden die ze nodig hebben.

Een van de opvallendste kenmerken van de nieuwe website zijn de prachtige illustraties van Eliane Reehuis. Haar tekeningen geven de site een speelse en uitnodigende sfeer, die perfect aansluit bij de warme en kindvriendelijke omgeving van Eigen Wijs. De illustraties zijn niet alleen decoratief, maar versterken ook de boodschap en identiteit van het kinderdagverblijf.

De nieuwe website biedt uitgebreide informatie over de verschillende groepen en activiteiten van Eigen Wijs, evenals praktische details zoals inschrijvingsprocedures en contactinformatie. Dankzij de heldere structuur en de visueel aantrekkelijke elementen kunnen ouders gemakkelijk navigeren en de informatie vinden die ze nodig hebben.

De samenwerking tussen Webshepherd en Eliane Reehuis heeft geresulteerd in een moderne en aantrekkelijke website die de waarden van Eigen Wijs perfect weerspiegelt. Deze vernieuwde online aanwezigheid helpt Eigen Wijs om nog beter te communiceren met huidige en potentiële ouders, en benadrukt hun toewijding aan een veilige en stimulerende omgeving voor kinderen.

Meer weten? Stel hieronder je vraag, bel of chat met mij.

* verplichte velden

Onze referenties