WebShepherd is nu goed en wel een jaar onderweg. De eerste wijziging dient zich al aan. Webshepherd is per 31-8-2020 geen eenmanszaak meer maar een VOF. Uitbreiding dus. Naast Mark Hermans is nu ook Caroline Hermans werkzaam binnen het bedrijf.

Uitbreiding

Caroline heeft zich na een opleiding aan de HAS in Den Bosch jaren bezig gehouden en ontwikkeld in Projectmanagement, kwaliteitszorg, klanttevredenheid en backoffice taken voor AB Werkt. Allemaal facetten die we nu ook juist bij Webshepherd gaan gebruiken. De afgelopen maanden heeft ze zich georiënteerd op de online communicatie. Naast de voorkomende ondersteunende werkzaamheden voor WebShepherd zal ze zich dan ook gaan bezighouden met werkzaamheden op gebied van contentmanagement, contentmarketing, zoekmachine optimalisatie (SEO) en zoekmachine adverteren.

Partners

Naast dat ze elkaar al ruim 25 jaar heel goed aanvullen in hun relatie gaan ze dit dus ook doorvertalen op het zakelijk vlak. Een nieuwe uitdaging. Het kan dus zo zijn dat jullie naast Mark ook Caroline aan de lijn krijgen.

Je kunt beter een sprong in het diepe maken, als je in het ondiepe springt gaat het zeker mis….

    * verplichte velden

    Onze referenties