Actueel

Nieuwe naam, huisstijl, website en shop voor Rutten Natuurlijk

Eind 2021 besloot William Rutten uit Well voor zichzelf te beginnen. Na jaren lang voor een baas in de plaagdierenbeheersing te hebben gewerkt was het tijd voor een nieuwe stap.

Voor het communicatietraject werd Webshepherd ingeschakeld. Tijdens een brainstormsessie werd de kernwaarden van zijn nieuwe bedrijf op een rij gezet. Hieruit volgde een aantal quotes en ideeën die uiteindelijk resulteerden in de naam voor zijn bedrijf: Rutten Natuurlijk.

Een naam die past bij Williams ambities en werkzaamheden. Na het vastleggen van de naam en uitgangspunten Werd zijn logo en huisstijl ontworpen door Marc Vroemen van Marker Ontwerp (ook uit Well) . Een bewuste keuze van zowel WebShepherd als Rutten Natuurlijk die veel belang hecht aan regionaal werken. (Lokaal als het even kan dus…)

Website met webshop

De volgende stap was het ontwerpen van een website die dienst moest doen als visitekaartje voor Williams werkzaamheden maar vooral ook een webshop waar hij zijn producten te koop kan aanbieden. Alle wensen en eisen werden op een rij gezet en op basis daarvan werd een interactie-ontwerp en een boomstructuur van de website gemaakt. Om beter gevonden te worden op Google is het belangrijk dat er een duidelijke structuur in je website zit. Google wil het haar klanten zo makkelijk mogelijk maken. Relevantie is daarbij het sleutelwoord. Inmiddels is het websitetraject afgerond en is de website met webshop gereed. Uiteraard zodanig dat William deze eenvoudig zelf kan beheren en updaten naar gelang er weer nieuwe producten en nieuwtjes voorbijkomen op het gebied van Plaagdierbeheersing en advies. www.ruttenatuurlijk.nl

Branding

Naast een bedrijfswagen die in bestelling is, is het ook van belang dat de producten zichtbaar van Rutten natuurlijk komen, en ook praktisch voorzien worden van de juiste informatie. Daarvoor zijn inmiddels stikkers en flyers in ontwikkeling. Naast de kanalen Facebook en Instagram zal ook lokaal flyeren worden ingezet. Als de een last heeft van wespen, zou de buurman dat natuurlijk ook best wel eens kunnen hebben…

Meer weten? Stel hieronder je vraag, bel of chat met mij.

* verplichte velden

Onze referenties