Realisatie en begeleiding van 2 websites

Impact Opleiding & Training in Wijchen biedt verschillende opleidingen aan op het vlak van (financiële) dienstverlening.

Dat doet het met een frisse, praktijkgerichte aanpak. De opleidingen worden zoveel mogelijk voorzien van praktische voorbeelden, zodat cursisten de opgedane kennis ook écht direct kunnen toepassen in de praktijk. Kijk voor meer info op: impact.nu.

Rob en Roy Timmermans zijn de herders waarvoor WebShepherd inmiddels diverse werkzaamheden en projecten uitvoert. De basis zijn momenteel 2 websites. De Website Impact.nu. Vooral een informatieve site waar de bezoeker een overzicht krijgt van de mogelijkheden maar onlangs ook de mogelijkheid heeft gekregen om een (betaalde) expertvraag te stellen aan Rob en zijn Team.

Congres

Impact organiseert in 2020 voor de tweede keer een Symposium voor haar klanten en relaties. Omdat netjes en volautomatisch af te wikkelen met betalingen, kortingscodes en tickets heeft WebShepherd een module gerealiseerd in de website die Impact weer eenvoudig zelf kan beheren.

Aankoopbegeleider

Een van de opleidingen is de opleiding tot aankoopbegeleider. De mensen die daar hun certificaat halen kunnen zelf op deze landelijk site hun gegevens achterlaten en aanpassen. Stel dat je op zoek bent naar een huis in een voor jou vreemde stad of wat verder weg dan is het fijn om uit het netwerk van aankoopbegeleiders een goede makeleaar te vinden. Deze site draait inmiddels ook naar behoren en zal de komende jaren worden uitgebouwd tot een platform waarbij WebsShepherd de gewenste online marketing uitvoert.

Meer weten? Stel hieronder je vraag, bel of chat met mij.

* verplichte velden

Onze referenties