Guidance in zoekmachines

Zorgen dat jouw gras het lekkerst smaakt

Iedereen claimt zijn plekje op internet, je bent niet de enige. Vergelijk het met een grote weide, waar een ieder probeert zijn schaapjes te lokken met het vooruitzicht van een mals stukje gras. Daarom is het essentieel dat jouw doelgroep je gemakkelijk vindt in de zoekmachines. Dat kun je als de herder die je bent op diverse manieren bewerkstelligen.  

Zichtbaarheid

Ik help je graag bij het creëren van een betere zichtbaarheid in de zoekmachines. Dit kan door middel van zoekmachine adverteren (Adwords), waarbij we zelf kunnen bepalen op welke zoekwoorden je gevonden wilt worden met betaalde advertenties. Anderzijds kan dit door de website technisch en inhoudelijk zodanig in te richten dat zoekmachines de website beter kunnen ‘lezen’ en je zo hoog mogelijke posities in de zoekmachine behaalt.

 

Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie (SEO) betekent - ondanks dat zoekmachine er letterlijk in staat - niet dat je je website alleen voor de zoekmachine optimaliseert. Zoekmachine optimalisatie omvat de technische én creatieve elementen die nodig zijn om bijvoorbeeld de rankings te verbeteren, het verkeer te genereren én te behouden en ook het bewustzijn in zoekmachines te vergroten. SEO omvat alles dat je voor ogen hebt om je website beter vindbaar te krijgen. Denk aan de content op je pagina, het gebruik van afbeeldingen en de hoeveelheid websites die naar jouw website verwijzen.

Vraag gerust een vrijblijvend advies aan
 

Onze referenties