Guidance in websites

Je schaapjes scheren

Jouw website is een belangrijk visitekaartje en kan een waardevolle en succesvolle marketing- en communicatietool worden. Bijvoorbeeld bij het kweken van naamsbekendheid, of het verhogen van je omzet. Dat vergt de nodige expertise. Maar je kunt het met een gerust hart overlaten aan deze ‘herder’. Van advies en (interactie-)ontwerp tot technische realisatie, van vormgeving en onderhoud tot koppeling aan de social media, ik neem je desgewenst al het werk uit handen. Samen halen we het maximale uit je website, zodat jij straks je schaapjes geschoren hebt!

Advies

Een effectieve website start met gedegen, professioneel advies. Met mijn jarenlange ervaring en ruime netwerk aan specialisten help ik je bij het verbeteren, optimaliseren en aantrekkelijker maken van je website.

Boomstructuur en interactie-ontwerp

Een effectieve website is een kwestie van een duidelijke boomstructuur en weten wat er op komt te staan. Tegelijk is het belangrijk dat de wisselwerking tussen mens en systeem optimaal is. In een interactie-ontwerp laat ik je zien hoe die interactie tussen bezoeker en website verloopt.

Vormgeving

Na je keuze voor het prototype website is het zaak je website aan te kleden. Een goede, mooie grafische vormgeving en gepaste fotografie bieden duidelijkheid en overzicht en houden de bezoeker aan je website gekluisterd. Uiteraard houd ik rekening met jouw huisstijl!

Bouw

Ik verzorg de complete technische realisatie van je website. Heb je voorkeur voor een systeem, dan bekijken we dat. Mijn ervaring leert me dat dit sterk afhankelijk is van de gestelde doelen en van wie het systeem onderhoudt. Ik help je graag onafhankelijk in dit keuzeproces.

Content

Uiteraard regel ik desgewenst alle mogelijke content voor je website. Teksten, fotografie, video, wat je maar nodig hebt. Goede content verhoogt de vindbaarheid, gebruiksvriendelijkheid én uitstraling naar je doelgroep.

Onderhoud

Ik ontzorg je graag bij alle onderhoudswerkzaamheden aan je website. Technisch én inhoudelijk, zelfs bij het beheer van je content. We maken samen plannen, die ik vervolgens voor je uitrol en uitvoer.

Meer weten? Neem contact op.
 

Realisatie door WebShepherd en ID and more

klantenportal