Actueel

De afgelopen jaren lijkt onze samenleving zich te verharden. Wij vinden echter juist verbinding heel belangrijk. Daar willen wij in 2024 bij stilstaan. Vandaar dat we aandacht gaan geven aan aanhaakdagen die voor verbinding willen zorgen. In april is dit Wereld Wensdag.

Deze dag die op 29 april valt is een jaarlijkse internationale dag van gebed, verzoening en hoop. Het is een dag waarop mensen samenkomen om te bidden voor de wereld, voor vrede, rechtvaardigheid en verzoening. Het is een dag waarop mensen uit alle culturen, leeftijden en achtergronden samenkomen om hun verlangens en wensen voor de wereld uit te spreken. Wereld Wensdag is ook een dag waarop mensen hun individuele verantwoordelijkheid nemen voor de wereld en de kans hebben om hun stem te laten horen en hun eigen rol in de wereld te versterken.

Op Wereld Wensdag wordt niet alleen het vervullen van dromen gevierd, maar ook het creëren van nieuwe vriendschappen. Dit jaar kreeg Timmie, onze 11 jaar oude sheltie een nieuw kameraadje. Rex, een schattige sheltiepup, werd zijn nieuwe metgezel.

Wij hebben Rex aangeschaft om het leven van Timmie wat op te fleuren. Shelties zijn sociale dieren en het gezelschap van een soortgenoot kan hun leven verrijken, vooral als ze wat ouder worden.

Rex brengt nieuw leven in huis met zijn energieke speelsheid, terwijl Timmie zijn ervaringen kan delen. Hopelijk wordt hij een goede mentor. Net als Webshepherd ook een mentor wil zijn voor haar klanten.

Op Wereld Wensdag is de wens van Timmie en van ons uitgekomen: twee shelties, één liefdevol thuis.

 

Onze referenties