Actueel

Een website voor de starter, een actiepagina, actie website of project website

Zomaar een paar voorbeelden waarbij een site niet per se heel groot en uitgebreid hoeft te worden opgezet.

Startende ondernemers zeggen nog wel eens dat ze een site niet nodig hebben, “Ze bellen me toch wel”, “ik zit toch op Facebook”. Vaak is het echter zo dat mensen je wel willen bellen maar dat alleen doen na “van horen zeggen” en een klein onderzoekje op internet. Het is dan belangrijk dat je met je product of dienst wel zichtbaar bent.

Beperkte houdbaarheid sociale media

Houd er ook rekening mee dat veel sociale media kanalen als je kijkt naar berichten en verhalen maar een heel beperkte houdbaarheid hebben. Terwijl een website veel stabieler is en de inhoud, zo lang jij het wil, online blijft staan.

Een website is ook het platform waar je uiteindelijk eventuele conversie wilt maken. Een ingevuld contactformulier, een gevonden telefoonnummer. Of zelfs de aankoop van een product. Naast websites en webshops voor MKB bedrijven en de online Guidance voor het MKB biedt WebShepherd ook mogelijkheden voor het maken van een website op maat voor de zzp’er starter of een actiesite voor jouw project of product.

Zelf een website maken

“Oh, maar dan maak je toch zelf even een website in Wordpress.” Die zin kennen we al bij WebShepherd, natuurlijk kan dat. Net zoals je zelf je boekhouding kunt doen, jouw personeel kunt verlonen, je belastingaangifte kunt doen en ga zo maar door. Aangezien wij dagelijks met online aanwezigheid bezig zijn is het voor ons dagelijkse kost en parate kennis. Dat maakt dat we doordacht en efficiënt kunnen werken. Maar ook meteen meedenken over het noodzakelijk onderhoud aan jouw website. Wordpress is tenslotte een mooi systeem waar iedereen mee kan werken. Maar is ook onderhoudsgevoelig, zeker voor veiligheidsupdates moet je maandelijks tijd vrij maken. Misschien dat jij je tijd toch liever in jouw eigen core business steekt. Net als wij. Zo mochten we al een website maken voor de starten B&B de Heggerhoeve in Lomm maar ook voor het bouwconcept in de zorg Domi Curae van bouwbedrijf Willems uit Venlo. Het nieuwbouwproject Waterhoven bij Alblasserdam werd voorzien van een mooie projectsite voor de verkoop van de huizen en kavels. Uiteraard elke site passend bij de vraag en het budget.

Meer weten over een eigen website, het uitbesteden van website onderhoud of hulp bij jouw eigen Wordpress site. Maak gerust een afspraak.

 

Regel jij de koffie, regelt WebShepherd de cookies?

Onze referenties