Actueel

Twee klanten in een nieuwe online jas

Swiss Trans

Swiss Trans uit Wanssum regelt transport van en naar Zwitserland en Oostenrijk. Ondernemers Ralph Mulders en Perry Laarakker wilden een nieuwe look voor hun site. Daarnaast is het voor deze ondernemers van belang dat klanten hen vinden op de niche van Transport naar Zwitserland.

Naast een restyle van de website http://www.swiss-trans.nl/ gaan we de komende verder met zoekmachine optimalisatie. Tijdens een eerste onderzoek zijn de juiste zoekopdrachten vastgesteld die in de branche gebruikt worden. Op basis van deze uitkomsten is de menustructuur voor de nieuwe site aangepast. De teksten voor de verschillende onderdelen zijn ook geoptimaliseerd voor de zoekmachines. De komende periode zal de site worden aangevuld met aanvullende onderwerpen en verdiepende content en technische aanvullingen en verbeteringen op zoekmachinegebied.

Na de nulmeting voor de lancering zullen we over een aantal maanden, zoekmachine optimalisatie is een traject van langere adem, weten en meten wat de resultaten zijn.

De Laat Koude techniek.

Ook de Laat Koude techniek was toe aan een restyle van de website https://www.delaat.nl/nl/. De oude site was sterk verouderd en moest technisch dermate worden aangepast dat een volledig nieuwe site de betere optie was. Daarmee hadden we meteen de mogelijkheid de site qua beheer een stuk gebruiksvriendelijker te maken met het CMS-systeem Yelloobox. Een website op basis van dit Content Management Systeem (CMS) is vaak iets duurder in aanschaf dan bijvoorbeeld een WordPress site, maar veel gemakkelijker in onderhoud van de content en technisch veel veiliger door de automatische updates. Zeker voor bedrijven zoals De laat Koude techniek, die regelmatig projecten, nieuws, teksten en foto’s willen wijzigen is dit een heel fijn systeem. Het systeem is dermate gebruiksvriendelijk dat we inmiddels werken aan een Intranet omgeving voor het personeel. Informatie, procedures, en documenten worden eenvoudig toegankelijk gemaakt.

Meertaligheid

Zowel de site van Swiss-trans als die van De Laat zijn uitgevoerd in meerdere talen.

Onze referenties