Actueel

GlobalCurl.com een online platform voor een totaalconcept voor krullen.

Charlene Haga, liep al tijden rond met de vraag hoe krulklanten beter te kunnen helpen in haar eigen kapsalons. Juist klanten met krullen waren altijd extra kritisch en hadden veel meer vragen over verzorging en producten dan klanten met steil haar. Speciaal voor deze doelgroep ontwikkelde ze een toegankelijk totaalconcept: Global Curl.

Om dit concept ook online meer handen en voeten te geven was Charlene op zoek naar een partner voor het maken van een professionele website die een aantal problemen voor haar zou oplossen:

  • Online de juiste professionele uitstraling voor de consument.
  • Een goede en makkelijk te onderhouden website.
  • Een goed werkende webshop voor de consument voor de verkoop van krullen spullen.
  • Een goede website voor de verkoop van haar opleiding aan de professional.
  • Een website waar ze de professional op de kaart kon zetten zodat deze door de consument makkelijk gevonden wordt.
  • Een website met alle antwoorden over krullen en het Global Curl concept.

Kortom WebShepherd werd gevraagd om samen met Global Curl deze online plek te realiseren waar zowel consument als professional terecht kunnen. Dit hebben we kunnen realiseren en op de valreep van 2020 ging www.globalcurl.com live.

Zoekmachine optimalisatie

In dit traject hebben we ook gekeken naar zoekmachine optimalisatie. Simpel gezegd hebben we gekeken hoe we de teksten op de site zo goed mogelijk kunnen aanpassen op het verwachte zoekgedrag van consument en professional. Zo hebben we bijvoorbeeld bewust gekozen voor het woord cursus. Daar wordt namelijk veel vaker op gezocht dan training of workshop.

Meer weten over website, webshops of zoekmachine optimalisatie?

Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Onze referenties